Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı bâtınin elverişli konumda olur.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, auta selim açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

çatı bağırsaklerinde kadeh veya metal sandık olan henüz ferah ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Göreceksiniz ki bu had yüksek nitelikli yangın baplarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz faik mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi durumlarda tahliye süresini kısaltma işçiliklevi gelir.

Ivedili çıkış bapları Yangın Kapısı strüktürsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların esaslıca özellikleri adidaki gibidir:

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 geçim sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sürdürmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en isabetli fiyatlarla iye çıkmak sinein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane malumat alabilirsiniz.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile koca binalarda olması kişilerin birey kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıkan esrarın ve yüksek ısının dünyaarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page